Descargar AudioLibro Tot es Possible de Christopher Reeve

Descargar AudioLibro Tot es Possible de Christopher Reeve año 2003

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Tot es Possible
 • Autor del audiolibroChristopher Reeve
 • Fecha de publicación: 7/4/2003
 • EditorialEDICIONS 62
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónAutoayuda y Espiritualidad
 • ISBN: 9788429753240
 • Valoración del audiolibro: 9.5 de un máximo de 10
 • Votos: 572
 • Autor(a) de la reseña: Matías Quinones
 • Reseña valorada con una puntuación de 7.03 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 28/9/2018
 • Duración: 2 horas con 1 minuto (80 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 28/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MP3 - AIFF - WMA - FLAC - WAV - MPEG4 (compresión 7-ZIP - ZIP - DMG - IMG - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 18 páginas
 • Duración del resumen (audio): 13 minutos (9 MB)
 • Servidores habilitados: JumpShare - SeedPeer - Microsoft OneDrive - Dropbox - BitShare - 4Shared - MEGA - Uploaded
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: «Aquest llibre no és només un testimoni, sinó un exemple de superació. Una prova més de que qualsevol persona, per molt greus que siguin les seves discapacitats o les seves circumstàncies, pot millorar ell mateix i el món que l'envolta. Amb l'ajut de la seva família i de les persones que estima, Christo-pher Reeve no perd la il·lusió per viure, i a més de lluitar per la seva recuperació personal desitja contribuir a millorar el seu entorn, dedicant tots els seus esforços a l'impuls de la investigació científica amb l'esperança que tots els discapacitats guanyin al màxim en qualitat de vida. Christopher Reeve s'ha proposat superar la realitat en tots els seus aspectes. Per tot això, i com a discapacitada, moltes gràcies.» M. Eulàlia Trias, Fundació Institut Guttmann.El 1995, l'actor americà Christopher Reeve va patir un accident d'equitació que li va provocar una lesió medul·lar i el va deixar tetraplègic. Des d'aleshores, la seva lluita resolta i una voluntat de ferro l'han convertit en tot un mestre en l'art de transformar l'impossible en inevitable i en tot un exemple per a milions d'afectats de paràlisi. Actiu militant en favor de la reforma sanitària i de la recerca científica, a Tot és possible Reeve ha volgut compartir amb el lector les seves reflexions més personals i íntimes, tot recordant-li que a la vida no s'ha de donar res per descomptat, sinó que cal viure plenament, amb entusiasme, curiositat i gratitud. Partint d'anècdotes personals i de fragments d'entrevistes i conferències, Reeve demostra que tots som capaços de superar les dificultats més grans aparentment infranquejables; i, paradoxalment, mostra com, sovint, per als qui gaudeixen d'un cos sa la paràlisi és una tria voluntària, una elecció personal -no sempre conscient- que consisteix a viure angoixat pels dubtes i per la por a assumir riscos, una opció personal totalment inacceptable.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del autor Christopher Reeve

Otros audiolibros de la editorial EDICIONS 62

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del año 2003