Descargar AudioLibro Correr per ser Feliç de Arcadi Alibes

Descargar AudioLibro Correr per ser Feliç de Arcadi Alibes año 2012

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Correr per ser Feliç
 • Autor del audiolibroArcadi Alibes
 • Fecha de publicación: 8/11/2012
 • EditorialARA LLIBRES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónAutoayuda y Espiritualidad
 • ISBN: 9788493905569
 • Valoración del audiolibro: 9.48 de un máximo de 10
 • Votos: 352
 • Autor(a) de la reseña: Nebenavai Asero
 • Reseña valorada con una puntuación de 8.55 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 25/9/2018
 • Duración: 2 horas con 9 minutos (88 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 11/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WAV - FLAC - MPEG4 - MP3 - WMA - OGG (compresión RZ - ZIP - RAR - TAR.GZ - ALZ)
 • Incluye un resumen PDF de 21 páginas
 • Duración del resumen (audio): 15 minutos (10.5 MB)
 • Servidores habilitados: 4Shared - Google Drive - FreakShare - Torrentz2 - Microsoft OneDrive
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: «Per què correm? Per què desafiem el temps i sortim de la comoditat de les nostres cases per anar a fer quilòmetres i complir un pla d’entrenament al qual no ens obliga ningú? Què trobem en el fet de córrer? Aquesta és la pregunta que tantes i tantes vegades ens han fet per tot arreu els que no corren, els companys de feina, els amics o, fins i tot, la família. Una pregunta difícil de contestar perquè porta incorporada tota una filosofia de vida, una filosofia que només entenem els que correm». Amb la fita impressionant de cent deu maratons a les cames per tots els continents, el periodista Arcadi Alibés explica l’èpica i la filosofia de la cursa, la mentalitat dels corredors, les experiències més insòlites i, alhora, a través de les seves vivències, ens ofereix un manual pràctic per córrer maratons.Arcadi Alibés i Riera (Ametlla de Merola, 1959) és periodista des del 1978. Ha treballat als diaris Sport i El Noticiero Universal, a Catalunya Ràdio i, des del 1984, a Televisió de Catalunya. Des del 1983 es dedica intensament a les curses de fons, en particular a la marató. És membre del Seven Continents Club i del 100 Marathons Club. Al seu ampli historial figuren les maratons urbanes més importants (Nova York, Boston, Chicago, Londres, Berlín, París...), però també ha corregut en llocs com l’Antàrtida o el desert del Sàhara. Córrer per ser feliç va ser un dels llibres més venuts de Sant Jordi 2010.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2012

Otros audiolibros del género o colección Autoayuda y Espiritualidad

Otros audiolibros en el idioma Catalán